Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M.Lj. ]

14. 07. 2020. 09:14   >>  09:12

16. JULA

Počinje drugi upisni rok na UDG-u

Drugi upisni rok na fakultetske jedinice Univerziteta Donja Gorica počinje u četvrtak, 16. jula i trajaće do ponedjeljka, 20. jula.

 

Dokumentacija za upis u I godinu studija se može podnositi dolaskom u zgradu UDG, gdje su obezbijeđeni svi uslovi u skladu sa preporukama IJZ i mjerama NKT i elektronskim putem.

Prilikom upisa, pored potrebnih dokumenata, kadidati i kandidatkinje su u obavezi da elektronski popune prijavni formular (formular za bodovanje).

“Kandidati i kandidatkinje koji dolaze u zgradu da predaju dokumentaciju, ukoliko ne popune prijavni formular elektronskim putem, mogu odštampati i ručno popuniti”, kazali su iz UDG.

Kandidati i kandidatkinje koji predaju dokumentaciju dolaskom u zgradu Univerziteta, moraju nositi zaštitne maske, dezinfikovati ruke na ulazu i održavati fizičku distancu.

“Dobitnici diploma Luča I i Luča II imaju besplatnu školarinu. Visina školarine za drugo dijete iz porodice koje upisuje UDG je 20% niža. Treće i svako sljedeće dijete iz porodice ne plaća školarinu”, navodi se u saopštenju.

“Upis na Univerzitet Donja Gorica (UDG) biće organizovan na sljedećim fakultetskim jedinicama: Fakultet za međunarodnu ekonomiju, finansije i biznis (Studijski programi: Međunarodna ekonomija, finansije i biznis i Preduzetništvo, menadžmenti biznis) – FMEFB,Fakultet pravnih nauka – FPN, Fakultet za informacione sisteme i tehnologije – FIST”, saopštili su sa UDG-a. 

Takođe, studenti na UDG-u mogu upisati Humanističke studije (Studijski programi: Diplomatija, Bezbjednost i Evropske studije),Fakultet za umjetnost i komunikacije (Studijski programi: Umjetnost i Komunikologija - PR), Politehnika – FP,Fakultet za prehrambenu tehnologiju, bezbjednost hrane i ekologiju - FPTBHE .

“Zatim, Fakultet za dizajn i multimediju (Studijski programi: Modni dizajn, Grafičko-multimedijalni dizajn i Film i režija) – FDM, Fakultet za sportski menadžment – FSM, Fakultet za kulturu u turizam (Studijski programi: Kultura i turizam, Međunarodno hotelijerstvo i menadžment i Kineske studije) – FKT, Fakultet primijenjene nauke (Studijski programi: Matematika, Primijenjena psihologija, Elektrotehnika i Geodezija),  Filološki fakultet (Studijski program: Engleski jezik i književnost) – FF”, navodi se u saopštenju.

“Sva pitanja možete uputiti na mail adresu upis@udg.edu.me ili na kontakt telefon 020-410-777 ili 020-410-771”, dodaje se u saopšštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније