Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.L.B. ]

13. 07. 2020. 10:50   >>  10:48 2

SPOMENIK PARTIZANU BORCU

Delegacija SNP-a položila vijenac na Gorici

Delegacija Odbora SNP Glavnog grada Podgorica, koju su činili predsjednik Dragan Ivanović i potpredsjednici Radmila Čagorović, Bogdan Božović i Marija Radinović, položila vijenac na Spomenik partizanu-borcu na Gorici i na taj način simbolično obilježila 13. jul - Dan ustanka crnogorskog naroda i Dan državnosti.

Kako je saopšteno iz partije, SNP ostaje vjeran idealima 13. jula, koji je naša vertikala i najznačajniji datum u istoriji Crne Gore.

"S pijetetom se sjećamo žrtava i doprinosa naših predaka u borbi za slobodu, čast i dostojanstvo, i prenosimo ih našim potomcima", navodi se u saopštenju.

Sa delegacijom SNP-a danas je počast junacima 13. jula odala i delegacija OBNOR-a 1941-1945. Podgorica.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније