Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila B.B. ]

12. 07. 2020. 15:00 >> 14:59

JPNPCG

Sjutra besplatan ulaz u nacionalne parkove

Ulaz u nacionalne parkove Crne Gore, sjutra, 13. jula, biće besplatan za sve posjetioce. Javno preduzeće za nacionalne parkove Crne Gore svim građankama i građanima čestita Dan državnosti i poziva sve ljubitelje prirode da sjutra posjete sve nacionalne parkove.

"Nacionalni parkovi Crne Gore pružaju nesumnjivo najljepše uslove za odmor u zdravoj životnoj sredini i zaštićenoj prirodi. Posjetiocima su na raspolaganju pješačke, edukativne i biciklističke staze, obilazak planinskih jezera, sportski ribolov na Crnom, Biogradskom i Skadarskom jezeru, posmatranje ptica u NP Skadarsko jezero, dječija igrališta u NP Durmitor, NP Lovćen i NP Biogradska gora, šuma za čitanje u NP Durmitor i NP Lovćen i mnogi drugi sadržaji", ističe se u saopštenju Nacionalnih parkova. 

U okviru kampanje "Priroda je moj dom" Nacionalni parkovi Crne Gore sjutra će premijerno prikazati promotivni spot.

Kako naglašavaju u saopštenju, svi posjetioci nacionalnih parkova Crne Gore su u obavezi da se pridržavaju mjera NKT-a i Ministarstva zdravlja.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније