Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Mina [ Objavio: O.Z. ]

09. 07. 2020. 23:10   >>  23:08

UNIVERZITET CG

Perović predložena za dekanicu Arhitektonskog fakulteta

Vijeće Arhitektonskog fakulteta Univerziteta Crne Gore (UCG) predložilo je Svetlanu Perović za dekanicu te univerzitetske jedinice, za mandatni period 2020 - 2023. godine.

Kako je saopšteno, konačnu odluku o predlogu Vijeća fakulteta treba da donese Upravni odbor UCG.

Izbornu komisiju činili su profesori Ratko Mitrović Veljko Radulović, Slavica Stamatović Vučković, predstavnica saradnika Sanja Paunović Žarić i predstavnik studenata Bojan Drljević.

Perović je arhiteka, edukator i naučnik i prodekan za nastavu na Arhitektonskom fakultetu, član Odbora za upravljanje sistemom kvaliteta UCG i Vijeća Senata za prirodne i tehničke nauke.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније