Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.L.B. ]

06. 07. 2020. 19:59 >> 20:01
5

ĐELJOŠAJ

Nadležni da hitno reaguju zbog zločina na Cijevni

Predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj apelovao je na nadležne institucije da hitno reaguju na, kako je naveo, eko-incident koji se dogodio na rijeci Cijevni u Dinoši.

Đeljošaj je na svom Facebook profilu objavio video u kom se vidi kako se gomila stijenja nakon eksplozije survala u Cijevnu.

"Javni apel nadležnim institucijama da hitno reaguju na današnji zločin na rijeci Cijevni! Mjesto zločina je u mjestu Dinoši", napisao je Đeljošaj na svom profilu.

Građanski pokret URA zatražio je od nadležnih organa da odmah odgovore ko je i zbog čega minirao stijene u kanjonu Cijevne u mjestu Dinoša u Tuzima i na taj način, kako kažu, napravio svojevrsni ekocid.

Poručili su da ovaj svojevrsni ekocid ne smije ostati nekažnjen.

"Mi hitno tražimo od nadležnih da odgovore ko je uradio ovaj gnusni zločin prema prirodi i rijeci koja je pravo blago Tuzi i Podgorice i predstavlja jedno od najljepših kupališta i izletišta", stoji u saopštenju GA URA.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније