Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: R.B. ]

06. 07. 2020. 15:11   >>  15:18

NVO EUROMOST

Pokrenut izviđaj izbog ekološkog incidenta na Bistrici

Osnovno državno tužilaštvo u Bijelom Polju pokrenulo je izviđaj, zbog jučerašnjeg ekološkog incidenta na rijeci Bistrici u Bijelom Polju, gdje je neko od stočara iz ispustio ogromne količine otpadne osoke u rijeku, saopteno jer iz NVO Euromost.

"U saznanju smo da danas Inspektori za privredni kriminal uzimaju  izjave i prikupljaju sve dokaze, dok nas je inspektor za ribarstvo juče već obavijestio o sprovedenoj kontroli i da su otkrili lokaciju sa koje je ispuštena osoka. Takođe smo u saznanju, da je juče na terenu izašao i inspektor za vode sekretarijata za inspekcije Opštine Bijelo Polje, dok još nemamo informacije šta je sa veterinarskim inspektorom, pošto se radi kako nezvanično saznajemo o velikoj farmi stoke, koja nema nikakvu dozvolu i koja posjeduje veliki broj govedi i nalazi se pored rijeke Bistrice", navode iz Euromosta. 

Poručuju da svaka ovakva brza rekcija institucija, spriječiće zagađivanje rijeka i pokazati da su naše institucije u saradnji sa civilnim sektorom odlučne da zaštite životnu sredinu i zdravlje građana.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније