Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M.Lj. ]

05. 07. 2020. 11:56 >> 11:55
2

RAIČEVIĆ ZADOVOLJAN

Završena ulica u Sutomoru vrijedna 48.000€

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević sa saradnicima obišao je rekonstruisanu Rutačku ulicu u naselju Rutke u Sutomoru u čiju rekonstrukciju je uloženo 48.000 eura.

 

Predsjednik Opštine je obišao i Čanj, gdje je sa mještanima razgovarao o planiranim aktivnostima za ulaganja u tom naselju.

„Predstavlja veliko zadovoljstvo što smo danas u prilici da sa sugrađanima iz mjesne zajednice Spič-Sutomore, nakon sedam dana koliko su trajali radovi, obiđemo rekonstruisanu Rutačku ulicu u dužini od 800 metara čija je vrijednost iznosila 48.000 eura”, rekao je Raičević.

On je podsjetio da su ti radovi nastavak aktivnosti koje je Opština realizovala nakon što je 2017. izgradila kanalizacionu mrežu u tom naselju.

“Ovim potvrđujemo jasnu posvećenost da zajedničkim djelovanjem sa Odborom mjesne zajednice koji je formiran prije nepunih osam mjeseci, idemo dalje u pravcu realizacije svih prioritetnih projekata koje Odbor kandiduje prema Opštini Bar“, kazao je predsjednik Opštine.

Osim rekonstrukcije Rutačke ulice, ranije je izvršena sanacija oštećenja na saobraćajnicama u blizini Osnovne škole “Kekec”, kao i na saobraćajnici u naselju Brca, na raskrsnici tri ulice – Talićke, Izvorske i Svetog Andrije.

“Raduje dobra saradnja Odbora mjesne zajednice i mještana, koji su u mjesnoj zajednici prepoznali instituciju koja je tu da zastupa njihove interese”, zaključio je Raičević.

Predsjednik mjesne zajednice Spič-Sutomore Frano Vuksanović naglasio je da je rekonstrukcija Rutačke ulice dokaz dobre saradnje mjesne zajednice, Opštine i mještana ovog dijela naselja Rutke.

“Raičević je obišao i Čanj, gdje je sa mještanima razgovarao o stanju u ovom naselju, infrastrukturnim i drugim pitanjima i mogućnostima za njihovo rješavanje, kao i o planiranim turističkim projektima koji će obogatiti ponudu ovog dijela barske opštine”, saopšteno je iz Opštine Bar.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније