Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

04. 07. 2020. 09:09 >> 09:07

503 ELEKTRONSKE PRIJAVE

Rekordno interesovanje za upis na Ekonomski fakultet

Za Ekonomski fakultet u Podgorici vladalo je najveće interesovanje za ovogodišnji elektronski upis u prvu godinu osnovnih studija na Univerzitetu Crne Gore, pa su za ukupno 390 mjesta raspisanih konkursom pristigle 503 elektronske prijave.

Dekan Ekonomskog fakulteta Nikola Milović smatra da je ovako veliko interesovanje bilo očekivano.

“Rekordno interesovanje maturanata za studiranje na Ekonomskom fakultetu nam dokazuje da uspješno čuvamo nasljeđe dugo 60 godina od kada je osnovan prvi fakultet u Crnoj Gori i potvrđuje značaj njegove uloge u razvoju crnogorskog društva i privrede. Na tim temeljima gradimo savremenu visokoobrazovnu instituciju u kojoj školujemo profesionalce koji će u izazovnim vremenima svojim znanjem i stručnošću doprinijeti rastu domaće ekonomije”, saopštio je Milović.

On je dodao da će ove godine odlični đaci i dobitnici diplome Luča zauzeti prvih 140 mjesta na rang listi za studijski program Ekonomija.

Ekonomski fakultet je, ističe, tradicionalno izbor uglavnom najboljih đaka gimnazija i srednjih ekonomskih škola iz cijele Crne Gore.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније