Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila B.B. ]

02. 07. 2020. 12:42   >>  12:41

DONACIJA KOMPANIJE "AMPLITUDO"

Mikro i malim preduzećima usluge vrijedne 50.000 eura

Digitalna platforma "Dobro je to", koja je tokom korona krize pomogla brojnim preduzećima i lokalnim zanatlijama da opstanu i prevaziđu poteškoće u radu, u nastavku kampanje solidarnosti, donira paket usluga vrijedan 50.000 eura mikro i malim preduzećima.

Rok za prijavljivanje je 15. avgust, dok će se paket usluga za dobitnike realizovati u periodu od 1. septembra do 1. decembra 2020. godine.

Na taj način, kompanija Amplitudo, kao nosilac projekta, nastavlja da obezbjeđuje finasijsku podršku crnogorskoj privredi.

Kako su objasnili u kompaniji, zainteresovani za program podrške najprije se prijavljuju popunjavanjem prijavne forme na sajtu dobrojeto.me, nakon čega ulaze u proces selekcije kompanija koje će na poklon dobiti neke od usluga ključnih za unapređenje njihovog poslovanja, među kojima su kreiranje web sajta uz logističku podršku, softverska rješenja, digitalni marketing i dizajn, PR (edukacija zaposlenih i konsultantske usluge).

"Ovo je jedinstvena prilika malim biznisima da iskoriste prednosti svih digitalnih alata i kanala, neophodnih u kontekstu uspješnog poslovanja, da izgrade ili unaprijede svoj identitet, pozicioniraju se u digitalnom svijetu i postanu konkurentiji na tržištu i to besplatno", ističe se u saopštenju.

"Cilj nam je da od ove krize naprave priliku da zajedno učinimo stvari dobrima, boljima", rekao je Nenad Novović, izvršni direktor kompanije Amplitudo koja je pokrenula ovu neprofitnu inicijativu pozivajući preduzeća da se uključe.

Kriterijumi na osnovu kojih će kompanije biti odabrane su: djelatnost preduzeća u oblasti pogođenoj korona virusom; geografsko podučje u kojem kompanija posluje; broj zaposlenih sa fokusom na mikro i mala preduzeća.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније