Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M.Lj. ]

29. 06. 2020. 11:08 >> 11:25
29

MORA DA PLATI 1.000 EURA

Kažnjena Beograđanka zbog omalovažavanja policajca

Zbog omalovažavanja policijskog službenika u Budvi, 24. juna srpska državljanka M.V. platiće kaznu 1.000 eura, saopštio je zamjenik predsjednika Suda za prekršaje u Budvi i sudija portparol Marko Đukanović.

„Zbog dešavanja ispred zgrade Skupstine opštine Budva, koja su se dogodila dana 24. juna, Sud za prekršaje u Budvi u kontinuitetu prima optužne akte CB Budva i po njima postupa u hitnom postupku“, saopštio je Đukanović.

Na taj način je kažnjena i Beograđanka M.V.

„Danas sam kao dezurni sudija izrekao novčanu kaznu u iznosu od 1.000 eura okrivljenoj M.V. (1964) iz Beograda, republika Srbija,  jer je navedenog dana grubim uvredama omalovažavala policijskog sluzbenika K.B. koji je na osnovu ovlašćenja u uslovima narušenog javnog reda i mira, vršio radnju privođenja lica“, navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари29

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније