Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: Mina biznis ]

24. 06. 2020. 09:17 >> 09:15
3

ZAVRŠENA REKONSTRUKCIJA

Plav dobio moderan trg vrijedan pola miliona eura

Plav je danas dobio novi, moderan trg, vrijedan pola miliona eura, nakon što su završeni i posljednji radovi u ulici Racina čaršija, saopšteno je iz Uprave javnih radova.


"Inženjerski tim Uprave javnih radova uvjerio se da su izvođač i stručni nadzor realizovali posao u skladu sa tehničkom dokumentacijom, čime je uspješno okončan još jedan kapitalni projekat Vlade", navodi se u saopštenju.

Trg se nalazi ispred osnovne i srednje škole i obuhvata površinu od blizu četiri hiljade metara kvadratnih.

Njegovom izgradnjom, kako su kazali iz Uprave, djeca i svi građani Plava dobili su reprezentativnu lokaciju za igru, druženje i organizaciju raznih priredbi i događaja.

"Plato sadrži prostor u obliku amfiteatra, pješačku zonu, a pogodan je za postavljanje mobilijara za dječije igralište. Za popločavanje je korišćen prirodni kamen, otporan na habanje, udar i niske temperature, a formirani su i novi drvoredi dekorativnih biljaka", dodaje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније