Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Anadolija [ Objavio: O.Z. ]

22. 06. 2020. 13:03   >>  13:08

UREĐEN SREDSTVIMA TIKE

U Beranama svečano otvoren park

U Beranama je svečano otvoren park koji je uređen sredstvima Turske agencije za saradnju i koordinaciju (TIKA).

U saopštenju iz TIKA-e navedeno je da je ovaj park mjesto okupljanja brojnih stanovnika Berana, naročito djece, te je TIKA odlučila pružiti podršku kojom je park uređen i dobio novi izgled.

Ovim projektom park je dobio automatski sistem navodnjavanja zelene površine, rasvjetu, klupe, kao i igralište za djecu. Time su Berane dobile obnovljen prostor gdje će stariji i djeca moći provoditi vrijeme, naročito u periodu nakon restriktivnih mjera zbog pandemije korona virusa.

Svečanosti otvorenja parka prisustvovala je ambasadorica Turske u Crnoj Gori Songul Ozan, predsjednik Opštine Berane Dragoslav Šćekić, koordinator TIKA-e za Crnu Goru Muhammed Unal, predstavnići opštine, kao i brojni građani.

Ozan je kazala da su Berane ovom saradnjom dobile jedan lijep park i poručila da će TIKA nastaviti s projektima koji će ljudima omogućiti bolji kvalitet života. Zahvalila je svima koji su imali učešća u realizaciji ovog projekta.

Šćekić je zahvalio TIKA-i na ovom vrijednom projektu i poručio da vjeruje da će ovakvih projekata sigurno biti i u budućnosti.

Unal je izrazio zadovoljstvo jer su kao TIKA imali priliku da učestvuju u realizaciji ovog parka koji ostavljaju na korištenje stanovnicima Berana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније