Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina, objavila B.B. ]

21. 06. 2020. 13:51 >> 13:49

JEDNOGLASNO

Radulović ponovo predsjednik nikšićke Župe

U nikšićkoj Župi, koja broji 12 sela sa oko četiri hiljade stanovnika, ponovo je za predsjednika Savjeta mjesne zajednice u naredne četiri godine imenovan Dragoljub Radulović.

Jednoglasnu podršku Radulović je, kako je saopšteno, dobio na konstitutivnoj sjednici, nakon obavljenih izbora po selima, gdje je izabrano 13 članova Savjeta mjesne zajednice nikšićka Župa.

“U nekim selima je izlaznost bila na nivou republičkih izbora što dovoljno govori da su se Župljani okrenuli sebi i da su, kao nikada prije, nastojali da za svoje predstavnike izaberu mještane koji će u budućem periodu nastojati da doprinesu razvoju svoga mjesta", saopšteno je nakon konstitutivne sjednice.

Kako je ukazano, ranije se skoro nije dešavalo da predložene kandidate u selima jednoglasno podrže svi mještani, kao što je bilo ovog puta, što još više potvrđuje činjenicu da su Župljani zadovoljni na koji način se realizuju projekti bitni za život u tom kraju.

Radulović je najavio da će i u narednom periodu nastaviti da radi na što boljem pozicioniranju Župe i jačem povezivanju sa državnim institucijama, jer se pokazalo da je to najbolji recept za potpuno ozdravljenje mjesta.

"Sigurno je da će Župa i njeni mještani nastojati da istraju na realizaciji svih započetih projekata i insistirati na počinjanju novih, što se može ostvariti uz puno saglasje sa Vladom, nadležnim ministarstvima i Opštinom Nikšić, koji su u proteklih nekoliko godina bili puna podrška za završetak poslova bitnih za razvoj ovog kraja", ocijenio je Radulović.

Menadžer Opštine Nikšić Živko Kecojević, saopštio je da će se lokalna uprava maksimalno angažovati na završetku započetih i pokretanju novih projekata u toj mjesnoj zajednici.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније