Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

(barinfo.me)

20. 06. 2020. 22:34 >> 22:32

NEPRISTUPAČNA PLAŽA

Evakuisane dvije osobe sa Dubovice

Spasilačka ekipa Uprave pomorske sigurnosti i upravljanje lukama je večeras evakuisala dvije osobe koje su se nalazile na kamenitoj, nepristupačnoj plaži između Buljarice i Kraljičine plaže na lokalitetu Dubovica.

"Pomorski operativni centar je u 20 sati dobio poziv od OKC 112 da se dvije osobe nalaze na plaži i da im je potrebna pomoć. Operateri Kasalica i Čejović su sa posadom spasilačkog čamca SAR-5 Kokovićem i Zaganjorom koordinisali akciju evakuacije. Do plaže su iz Luke Bar stigli za 20 minuta. Akcija je obavljena uz pojačan zapadni vjetar i valovito more", saopštio je načelnik za nadzor i kontrolu pomorskog saobraćaja u Upravi pomorske sigurnosti Žarko Lukšić.

On je objasnio da je po dolasku na kopno te osobe pregledao medicinski tehničar UPSUL-a Begović, nakon čega su vozilom vraćeni do Buljarice.

Lukšić ističe da pripadnici UPSUL-a, kao i svakog ljeta, očekuju ovakve i slične situacije, pa su spremni na brzu i kvalitetnu reakciju i pružanje pomoći.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније