Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O.Z: ]

18. 06. 2020. 09:48   >>  09:57 4

IZ VLADE PORUČILI

Prate izgradnju stadiona na Cetinju

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković je, tokom jučerašnje posjete Cetinju, provjerio je dokle se stiglo da gradnjom fudbalskog stadiona, investicije vrijedne 8,8 miliona eura.

Vlada za taj objekat, koji će imati kapacitet 5.192 mjesta, izdvaja 4,4 miliona eura, a ostatak Fudbalski savez i Prijestonica Cetinje.

"Fudbalski stadion na Cetinju je jedan od najvrednijih objekata sportske infrastrukture u Crnoj Gori. To nije samo objekat već legitimacija naše zemlje i njene reprezentacije prema svijetu", navodi se na Vladinom Tviter nalogu.

Ističe se da Vlada nastavlja sa ulaganjima u sportsku i ukupnu infrastrukturu širom Crne Gore.

"Praćenje realizacije radova kao i kvaliteta i rokova na svakom gradilištu ostaje obaveza kojoj moraju biti posvećeni svi Vladini resori ali i lokalne samouprave", navode iz Vlade.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније