Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M. ]

10. 06. 2020. 17:13   >>  19:41

NUHODŽIĆ I HASANOV

CG iz epidemije koronavirusa izašla kao pobjednik

Crna Gora je iz epidemije koronavirusa izašla kao pobjednik, pokazala kapacitete zdravstvenog sistema, ali i funkcionalnost svih svojih institucija, kazao je ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić na sastanku sa ambasadorom Azerbejdžana u Crnoj Gori Eldarom Hasanovim.


Nuhodžić je, kako je saopšteno iz Ministarstva, zahvalio na pomoći i podršci koju je Azerbejdžan uputio Crnoj Gori tokom epidemije koronavirusa i ocijenio da je to još jedna potvrda solidarnosti i tradicionalnog prijateljstva dvije države.

„Crna Gora je iz epidemije koronavirusa izašla kao pobjednik, pokazala je kapacitete zdravstvenog sistema, ali i funkcionalnost svih svojih institucija, što uliva povjerenje ne samo njenim građanima, već i svima onima koji će je posjetiti“, naglasio je Nuhodžić.

On je rekao da očekuje da će se i ove godine nastaviti tradicionalna zainteresovanost turista iz Azerbejdžana za sve ono što pruža Crna Gora.

Hasanov je kazao da se Crna Gora, zahvaljujući pravovremenim mjerama Vlade i Nacionalnog koordinacionog tijela, uspješno izborila sa izazovima Covid-19.

On je pohvalio pripadnike bezbjednosnog sektora za požrtvovanost i energične napore koje su ulagali u cilju sprečavanja širenja koronavirusa.

Hasanov je naveo da postoji veliko interesovanje Azerbejdžana za nove investicije u Crnoj Gori, naročito na sjeveru zemlje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније