Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M. ]

10. 06. 2020. 14:50 >> 14:49
3

JELUŠIĆ SAOPŠTIO

Tražiće procjenu bezbjednosti sjednice u BD

Predsjednika OO DPS Budva Predrag Jelušić saopštio je da će danas u ime tri odbornička kluba, a na zahtjev 17 potpisanih odbornika predati inicijativu za procjenu bezbjednosti održavanja sjutrašnje skupštine koja treba da se održi u 10 sati.

"Naravno razlog za to je sva ona dešavanja koja smo nažalost imali prilike da vidimo u prethodnim danima oko održavanja one i onakve sjednice u Budvi. Razlog je više nego jasan, da bi izbjegli one moguće neprijatnosti, atmosferu linča, vulgarnosti, svega onoga što svakako svi građani Budve, mislim da su na jedan lijep način, imali prilike da vide o čemu se radi," naveo je Jelušić.

On je istakao da će, kako bi izbjegli takvu atmosferu OO DPS Budva danas, kao što su to uradili prethodnog puta, na zahtjev 17 odbornika, uputiti inicijativu za procjenu bezbjednosti održavanja sjutrašnje sjednice i naravno asistenciju Uprave policije u onim ovlašćenjima koja im zakon daje.

"Vjerujemo da one slike koje su bile poslate zadnji put iz Budve ovoga se puta neće desiti, jer ono što smo nažalost imali prilike da vidimo, ono nije Budva i ono nije nešto što dolikuje Budvi kao jednom turističkom i gradu na Mediteranu. Tako da, danas ćemo te aktivnosti spovesti i nadamo se da će svi organi iz okvira svoje zakonite nadležnosti izvršavati svoje poslove," istakao je Jelušić.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније