Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila B.B. ]

05. 06. 2020. 12:46 >> 12:48
3

ORLANDIĆ NAJAVIO

Prvi komercijalni letovi 9. juna

Aerodromi Crne Gore dočekaće prve komercijalne letove 9. juna iz Budimpešte i Memingena, avioprevoznikom "Wizz air", nakon čega će se istog dana iz Podgorice letjeti za Mađarsku i Njemačku, najavljeno je iz Aerodroma Crne Gore.

"Aerodromi su u potpunosti spremni za opsluživanje putnika i vazduhoplova u novonastalim okolnostima i mogu reći da smo sa nestrpljenjem čekali dan obnove komercijalnog saobraćaja. Takođe, raduje nas činjenica da će naš nacionalni avioprevoznik Montenegro airlines imati svoj prvi let 12. juna za Ljubljanu, odnosno 14. juna za Frankfurt", kazao je izvršni direktor Danilo Orlandić.

Kako je dodao, aviokompanije sa kojima su sarađivali u prethodnom periodu najavile su ozbiljan povratak na crnogorske aerodrome.

"Međutim, zbog situacije sa korona virusom u većini evropskih zemalja, rasporedi letova su još uvijek podložni izmjenama, o čemu ćemo na vrijeme obavještavati javnost. Mogu reći da će sredinom juna Crna Gora biti povezana sa nekim od glavnih evropskih gradova, a svima koji namjeravaju doći u zemlju u kojoj nema zarazenih korona virusom, želimo srdačnu dobrodošlicu", poručio je Orlandić.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније