Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.Mi.

01. 06. 2020. 14:40   >>  14:42 1

POTPISAN UGOVOR

Stabilizacija puta prema Savinom kuku

Uprava javnih radova potpisala je danas ugovor o radovima na putu prema Savinom kuku na Žabljaku, kojima će biti riješeno pitanje nestabilnih kosina na dionici od oko 600 metara.

Iz Uprave su kazali da će realizacija ove investicije, koju finansira Vlada Crne Gore iz kapitalnog budžeta, doprinijeti podizanju bezbjednosti svih učesnika u sabraćaju, posebno u toku zimske turističke sezone.

''Izvođač se obavezao da radove završi u roku od 45 dana od dana uvođenja na gradilište, pod uslovom da ne dođe do promijenjenih okolnosti, više sile ili situacije na koju izvođač nije mogao da utiče. Za stabilizaciju kosina biće korišćeni gabioni - potporni zidovi od kamena'', saopšteno je iz Uprave javnih radova.

Posao je, kako navode, povjeren podgoričkom preduzeću doo „Artek“, a vrijednost ugovorenih radova je blizu 95 hiljada eura.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније