Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: R.B. ]

01. 06. 2020. 09:34   >>  09:33

"BUDI HUMAN"

Prikupljen novac za liječenje petogodišnjeg Ognjena

Prikupljena su sredstva za liječenje petogodišnjeg Ognjena Radonjića, uz pomoć kojih će dobiti priliku da bolje vidi, saopšteno je iz Fondacije "Budi human".

"Zahvaljujući vašim velikim srcima, putem Fondacije Budi human, uspjeli smo svi zajedno da prikupimo 27 676 eura, koliko je potrebno za liječenje malog podgoričanina Ognjena Radonjića", poručuju iz Fondacije.

Ognjen ima pet godina, a kao bebi mu je ustanovljeno oštećenje očnog živca na oba oka i suženo vidno polje. Kako su naveli iz Fondacije, na klinikama u Crnoj Gori i regionu nijesu moguće operacije očnog živca.

"Jedina nada da Ogi bolje vidi je "Sveruski centar za očnu i plastičnu hirurgiju" grad Ufa u Rusiji. Dječak je, prošle godine, na toj klinici imao prvu operaciju, nakon čega je potrebno posjetiti kliniku ponovo, kako bi napredak bio vidljiv", navodi se u saopštenju.

Iz Fondacije ističu da su do sada uspjeli da obezbijedi sredstva za ukupno 21 mališana, kojima je liječenje u inostranstvu bilo potrebno.

"Trenutno prikupljamo sredstva za šest mališana, koji čekaju svoju priliku za liječenje. Naša Fondacija se trudi da ukaže da svaki doprinos znači puno, i da je djeci u procesu liečenja podrška veoma važna! Stoga, hvala svima koji su dio naših hrabrih borbi", zaključuje se.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније