Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M. ]

31. 05. 2020. 12:53 >> 14:11

JEDAN PREVEZEN U KCCG

Povrijeđeni putnici i danas stabilno

Povrijeđeni putnici u jučerašnjoj saobraćajnoj nesreći u blizini Bogetića stabilnog su zdravstvenog stanja, saopštio je direktor nikšićke bolnice Ilija Ašanin. Šest osoba je u Opštoj bolnici Nikšić, troje na odjeljenju Opšte hirurgije, troje u šok sobi, dok je juče jedan pacijent zbog preloma karlice prevezen u Klinički centar na dalje liječenje, saopštio je Ašanin.

Direktor Opšte bolnice u Nikšiću, Ilija Ašanin, kazao je da je jedan od sedmoro povrijeđenih pacijenata sinoć operisan od povrede bubrega, ali i da je njegovo stanje stabilno.

“Stabilno je i devetogodišnja djevojčica koja je juče odmah nakon nesreće operisana zbog unutrašnjih povreda i unutrašnjeg krvarenja”, rekao je Ašanin.

U nikšićkoj bolnici, kako je ranije saopšteno, petoro teže povrijeđenih je na Intenzivnoj njezi, dok je po jedno na liječenju na odjeljenjima hirurgije i ortopedije.

U teškoj saobraćajnoj nesreći poginule su dvije ženske osobe iz Nikšića i Danilovgrada, a ljekarska pomoć ukazana je u nikšićkoj Opštoj bolnici za 26 povrijeđenih, od kojih je 19 pušteno kući, a sedam zadržano na bolničkom liječenju.

Do saobraćajne nesreće došlo je u sudaru minibusa prevoznika Glušica i putničkog automobila budvanskih registarskih oznaka, čiji je vozač priveden zbog osnovane sumnje da je izazvala teško krivično djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније