Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.Mi.

27. 05. 2020. 14:36   >>  14:42 2

NUHODŽIĆ I VELJOVIĆ

Kompleks na Zlatici ponos pripadnika policije

Gradilište kompleksa objekata za potrebe Sektora specijalne policije u podgoričkom naselju Zlatica ispunjavaće sve savremene funkcionalne i građevinske standarde, na ponos ne samo pripadnika ovog Sektora, već i cijele crnogorske policije, saglasili su se direktori Uprave javnih radova Rešad Nuhodžić i Uprave policije Veselin Veljović.

Oni su se u razgovoru sa predstavnicima izvođača, stručnog nadzora, kao i rukovodiocem Sektora specijalne policije, Zoranom Tomčićem, upoznali sa dosadašnjim tokom radova, izražavajući zadovoljstvo što će pripadnici Sektora realizacijom ovog projekta dobiti uslove za boravak i rad kakve zaslužuju.

Veljović je ovom prilikom razgovarao sa jedanaestom generacijom Policijske akademije koja pohađa osnovnu obuku za rad u Protivterorističkoj jedinici i Posebnoj jedinici policije. On je mladim kolegama ukazao da je kvalitetna edukacija i obuka policijskih službenika posebno značajna, na šta se usmjerava posebna pažnja, budući da su ljudski resursi, svakako, jedna od važnijih komponenti u radu Uprave policije.

Tokom obilaska radova istaknuta je izuzetno dobra komunikacija između svih učesnika u ovom projektu, a posebna pažnja posvećena je pitanju organizacije posla tokom pandemije koronavirusa.

Veljović je naglasio da je razumijevanje i podrška Vlade u izgradnji novog objekta u kojem će pripadnici najelitnijih jedinica crnogorske policije moći da obavljaju dio svojih zadataka u najsavremenijim radnim uslovima potvrda značaja ovog sastava službe koji je dokazao da se spremno suočava sa najtežim i najsloženijim bezbjednosnim izazovima.

''Sektor bezbjednosti je sigurna garancija dugoročne bezbjednosti, sigurnosti i stabilnosti  države'', kazao je direktor Uprave policije.

Izgradnja kompleksa počela je krajem protekle godine, a kompletan projekat finansiraće Vlada Crne Gore iz kapitalnog budžeta sa oko 7,8 miliona eura.

Između ostalog, planirani su administrativni centar, smještajni i sportski objekti, garaže, centar za dresuru pasa i drugi sadržaji.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније