Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila B.B. ]

25. 05. 2020. 12:01 >> 12:01

ZZZCG

Biroi rada se vraćaju redovnim aktivnostima

Zavod za zapošljavanje Crne Gore od danas, 25. maja, u svim svojim područnim jedinicama i svim biroima rada se vraća redovnim aktivnostima, uz poštovanje svih preporuka Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti.

Kako ističu u ZZZCG, u svim područnim jedinicama Zavoda i svim biroima, rad se nastavlja u punom obimu, pa će svaka stranka, kao i ranije, moći nesmetano da koristi sve javne i besplatne usluge Zavoda.

"Nezaposlena lica, lica koja se prvi put prijavljuju na evidenciju nezaposlenih, kao i ostali tražioci zaposlenja, će u prostorije Zavoda dolaziti u zakazanim terminima. U šalter salama Zavoda nezaposlenim licima će se zakazivati termini kod savjetnika, izdavati potvrde, uvjerenja i dr. Ukazujemo da je u prostorijama Zavoda potrebno održavati fizičku distancu od najmanje dva metra i nastaviti sa sprovođenjem mjera zaštite zaposlenih i svih korisnika usluga Zavoda", naglašavaju u Zavodu.

Kako ističu, vanredni mejlovi, koji su bili dostupni za vrijeme trajanja privremenih mjera, stavljeni su van funkcije, a nezaposlena lica, koja su se na evidenciju prijavila putem vanrednog mejla, dužna su da savjetniku dostave originalnu dokumentaciju na uvid prilikom prvog zakazanog javljanja.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније