Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: R.B. ]

20. 05. 2020. 13:00 >> 13:00

FINANSIRA VLADA

Ugovorena rekonstrukcija Dvorca kralja Nikole u NK

Uprava javnih radova potpisala je danas sa cetinjskim preduzećem “Bombeton” ugovor o rekonstrukciji Dvorca kralja Nikole u Nikšiću, u vrijednosti blizu 1,2 miliona eura.

Kompletan projekat finansiraće Vlada Crne Gore iz Kapitalnog budžeta, a izvođač se obavezao da radove završi u roku od 365 dana od uvođenja u posao.


"Radovi na objektu, koji je se nalazi na spisku Uprave za zaštitu kulturnih dobara, obuhvatiće rekonstrukciju zidova, plafona, podova, dijela krova, sanaciju kamenih prilaza i stepeništa, prilagođavanje objekta osobama sa invaliditetom. Posebna pažnja biće posvećena sistemu grijanja i hlađenja u cilju zaštite eksponata u zavičajnom muzeju", saopšteno je iz Vlade. 

Rekonstrukcija Dvorca kralja Nikole, navode, predstavlja nastavak intenzivnih ulaganja Vlade u razvoj Nikšića.

Podsjećaju da je u toku izgradnja zapadne tribine stadiona Sutjeske i kompleksa Doma za stare, ukupne vrijednosti oko 10 miliona eura, a nedavno je završena dogradnja objekta JU Zahumlje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније