Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.Mi.

17. 05. 2020. 11:29 >> 11:32
1

RADILI NA PROMOCIJI

Neizvjesno održavanje festivala u Nikšiću

Ugostiteljski objekti u Nikšiću su počeli sa radom, ali još uvijek je neizvjesno šta će biti sa održavanjem muzičkih i kulturnih festivala po kojima je i prepoznat grad pod Trebjesom. Bez obzira na formu u kojoj će se organizovati festivali, iz nikšićke Turističke organizacije su sigurni da će biti održan kontinuitet i da će i ove godine privući masovnu publiku bilo to uživo ili putem vebstrima.

''Sada možemo sebi dati luksuz i promovisati Crnu Goru kao korona fri destinaciju i samim tim razbiti psihološku barijeru kod svih gostiju koji planiraju da je posjete'', kazao je direktor nikšićke Turističke organizacije, Boris Muratović.

U toku ova dva mjeseca kada je sve bilo paralisano zbog pandemije Nikšić je aktivno radio na digitalnoj promociji grada putem društvenih mreža i veb platfomi.

''Sada kreće i pravi rad, u neprestanoj smo komunikaciji sa svim turističkim poslanicima iz grada, zajedno smo pripremili strategiju da se izborimo sa svim ovim, pripremamo turističku brošuru, s obzirom na sprovedenu aknketu evropskih putnika gdje je 80% njih kazalo da ovo ljeto žele provesti u aktivnostima u prirodi. Nikšić zaista ima velika prirodna bogatstva i nastojimo to i valorizovati'', kazao je Muratović.

Turističkom brošurom će promovisati seoska domaćinstva, ruralna područja, i podržati akciju kupovine domaćih proizvoda.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније