Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Anadolija [ Objavio: O.Z. ]

24. 04. 2020. 21:17   >>  21:36

SPECIJALNIM LETOM

Organizovan povratak kućama za turske državljane

Specijalnim letom avio-kompanije Turkish Airlines 140 državljana Republike Turske vratilo se danas u domovinu.

Turska nacionalna avio-kompanija organizovala je devetodnevnu akciju za sve turske državljane koji žele da se vrate u zemlju, ali nijesu bili u mogućnosti to da urade zbog pandemije korona virusa.

Zbog pandemije korona virusa, oba aerodroma u Crnoj Gori su zatvorena, a dozvoljeni su samo specijalni letovi za prevoz crnogorskih građana i stranaca koji žele da se vrate u domovinu.

Ambasadorka Turske u Crnoj Gori Songul Ozan je kazala da je zajedno sa današnjim letom Crnu Goru do sada napustilo preko 900 turskih državljana.

Istakla je da su državljani kojima je omogućen povratak u domovinu jako srećni.

“Nadam se da će živi i zdravi stići u Tursku i da će se nakon obaveznog karantina sastati sa svojim porodicama“, kazala je Ozan.

Jedan od turskih državljana Olcan Atas je izrazio zahvalnost turskom predsjedniku Redžepu Tajipu Erdoganu i svim nadležnima.

“Neka je Bog zadovoljan našom državom i nacijom koja nas nije ostavila u tuđoj zemlji za vrijeme Bajrama“, rekao je Atas.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније