Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M. ]

23. 04. 2020. 12:21 >> 13:43
6

BORBA PROTIV VIRUSA

Velika Britanija donirala zastitnu opremu crnogorskoj Vojsci

Vojska Crne Gore (VCG) dobila je od kolega iz Velike Britanije zaštitna odijela, koja će timu za dekontaminaciju, koji je stalno na terenu, biti izuzetno korisna, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

 

Iz tog resora zahvalili su se Ambasadi Velike Britanije u Crnoj Gori i ambasadorki Alison Kemp na značajnom doprinosu u borbi sa Kovid19.

Ministar odbrane Predrag Bošković kazao je da Crna Gora ima velike prijatelje i saveznike.

"Velika Britanija koja se takođe suočava sa Kovid19, pomaže Crnoj Gori i njenoj Vojsci. Veliko hvala Alison Kemp, Ambasadi Velike Britanije na doprinosu” naveo je Bošković na svom Twitter nalogu.

 

Bošković je kazao da će nastaviti sa odličnom saradnjom i solidarnošću u izazovnim vremenima.

Iz Ambasade Velike Britanije u Crnoj Gori su kazali da se vojna saradnja dvije zemlje nastavlja.

“VCG je u prvim redovima odbrane od koronavirusa, a Vojska Velike Britanije ima čast da pomogne zaštitnom opremom kojom doprinosimo kolektivnoj bezbjednosti svih”, kazali su iz Ambasade Velike Britanije.

Kemp je na Tviteru napisala da će Velika Britanija pomagati Crnoj Gori i stajati rame uz rame dok se suočava sa izazovima i osigrava da su građani sigurni, i od Kovida 19.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније