Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M. ]

21. 04. 2020. 13:31 >> 13:29
1

OD DANAS

Besplatan kol centar za hronične pacijente

Hronični pacijenti koji nijesu inficirani koronavirusom od danas mogu da koriste besplatan kol centar, da se konsultuju sa ljekarima specijalistima u Kliničkom centru Crne Gore (KCCG).

KKCG od utorka 21. aprila nudi hroničnim pacijentima (ne onim inficiranim virusom #COVID19) mogućnost direktnog telefonskog kontakta sa našim specijalistima i subspecijalistima. 

Projekat je realizovan u saradnji sa kompanijom @mtelCrnaGora.

Besplatni kol centar za pacijente koji nijesu zaraženi koronavirusom pokrenuo je KCCG u saradnji sa kompanijom M:tel.

 

Iz KCCG su objasnili da se pozivom na besplatni broj 1622 pacijenti mogu konsultovati sa ljekarima specijalistima endokrinologije, gastroenterologije, hematologije, reumatologije, urologije, neurologije, otorinolaringologije, oftalmologije i kardiologije.

Kol centar će raditi svakog radnog dana od 11 do 14 sati, a pozivi sa specijalistima i subspecijalistima biće ograničeni na pet minuta.

Direktor KCCG Jevto Eraković kazao je da se u vremenu kada su svi fokusirani na liječenje pacijenata zaraženih koronavirusom, ne smiju zapostaviti drugi pacijenti.

Direktor Sektora za markenting, prodaju i brigu o korisnicima kompanije M:tel, Milivoje Cerović, kazao da je to nažalost jedna od prilika do koje nijesu željeli da dođe.

“Ovoga puta smo sa KCCG uspjeli da realizujemo kol centar sa besplatnim brojem 1622. Do sada je kompanija M:tel uspjela da da više donacija KCCG i čitavom zdravstvu. Pomenuću još jednom našu čuvenu telemedicine, koja je označila novu prekretnicu u čitavom zdravstvu u Crnoj Gori”, rekao je Cerović.

 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније