Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Infobiro ]

13. 04. 2020. 14:32 >> 14:33
1

APRCOVIĆ

Radovi u Kotoru će biti završeni početkom jula

Predsjednik Opštine Kotor Željko Aprcović obišao je ranije danas radnike na pothodniku i Citadeli.

Prije tri dana radnici Briv Construction-a su završili grube građevinske radove na zapadnoj strani budućeg pothodnika i danas zvanično krenuli sa gradnjom istočne strane.

“Tokom vikenda su završeni hidroizolacioni radovi na zapadnoj strani budućeg pothodnika. Sve ono što je dinamičkim planom za realizaciju investicije bilo zacrtano odvija se svojim tokom. Za očekivati je da će kompletni radovi na pothodniku biti završeni početkom jula“, rekao je Aprcović.

Kako je kazao, ove sedmice dolazi uzorak kamena iz Italije koji će se poslati projektantu.

 

“Smatram da su se stekli neophodni preduslovi nabavke potrebne količine kamena koji bi se ugradio u budući pothodnik“, istakao je prvi čovjek Kotora.

I radovi od Citadele do Ljetnje pozornice se potpuno odvijaju prema dinamici i utvrđenom planu.

“Povezivanje šetnice se vrši nesmetano i do 1. maja radovi će u potpunosti biti završeni. Izabrali smo i izvođača koji će u narednom periodu početi sa radovima povezivanja šetnice od Gurdića pa sve do Citadele“, kazao je Aprcović.

Želja lokalne samouprave i Direkcije za uređenje i izgradnju Kotora je da grad bude što ljepši, ne samo sugrađanima, nego i svim onim turistima koji će se vratiti u Kotor kada prođe pandemija.

“Još jednom bih se zahvalio svim našim sugrađanima koji poštuju preporuke i mjere Vlade Crne Gore, medicinskom osoblju, zaštitarima, Odjeljenju bezbjednosti Kotor, Komunalnoj policiji i Komunalnoj inspekciji koji kontrolišu punu implementaciju mjera, Komunalnom preduzeću, Službi zaštite i spašavanja“, zaključio je Aprcović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније