Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ TVCG ]

08. 04. 2020. 21:11   >>  21:11 1

AKCIJA SE NASTAVLJA

Radnici "Čistoće" sređivali kuću Šomija Roganovića

Radnici podgoričke "Čistoće" danas su čistili okućnicu i kuću Dragana Roganovića Šomija. Priču o živoj legendi Podgorice kojom smo skrenuli pažnju na teške uslove u kojima živi emitovala je Televizija Crne Gore. Nakon toga, kompanija Ramel iz Nikšića platila je njegov dug za struju 1.200 eura, a već danas se akcija nastavila kako bi mu se omogućili odgovarajući uslovi za život.

"O uslovima života ove podgoričke legende, javnost je bliže upoznata tokom proteklih nekoliko dana kada su Glavni grad, Crveni krst, CEDIS i mnogi drugi pojedinci pritekli u pomoć našem sugrađaninu. Ekipe gradskog preduzeće Zelenilo DOO - Podgorica će takođe učestvovati u ovoj akciji i već sjutra početi sa radovima na raskrčenju prilaza i dvorišta kuće Šomija Roganovića", poručuju iz Glavnog grada.

Navode da vjeruju da će i Šomi prebroditi trenutnu situaciju u znatno boljim i humanijim uslovima za život.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније