Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.L.B. ]

07. 04. 2020. 16:30   >>  16:30

SPEČAVAJU ŠIRENJE

Požar kod Kolašina gase i avioni MUP-a

Na poziv Službe zaštite i spašavanja iz Kolašina, avioni Avio-helikopterske jedinice MUP-a gase požar na lokalitetu Međuriječje i na taj način sprečavaju njegovo širenje i mogućnost da ugrozi stambene objekte koji se nalaze u blizini požara.

Imajući u vidu da jedan dio građana ovih dana uređuje i čisti svoja imanja od korova, Direktorat za vanredne situacije MUP-a apeluje na građane da odlože ili makar smanje paljenje prikupljenog materijala, jer su pripadnici službi zaštite i spašavanja takođe angažovani i na aktivnostima izazvanim trenutnom situacijom u vezi korona virusa.

"Ukoliko se građani, ipak odluče za paljenje korova, moraju to raditi u uslovima u kojima su sigurni da neće dozvoliti širenje požara", poručuju iz MUP-a.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније