Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M.Lj. ]

06. 04. 2020. 10:23 >> 10:23
2

POZOVITE KOL CENTAR

Pomoć za građane CG u Srbiji

Centar za međunarodnu javnu politiku sa sjedištem u Beogradu pozvao je sve građane Crne Gore koji se nalaze na teritoriji Srbije da im se obrate za bilo koju vrstu pomoći, saopštio je predsjednik tog centra Aleksandar Klarić.

On je kazao da se građani Crne Gore mogu obratiti za bilo koju vrstu pomoći ili informacije na kontakt dežurnog kol centra  (381)694003322 ili na mejl adresu office@cmjp.rs .

“Naši volonteri, koji dežuraju 24 časa dnevno, će u najskorijem roku pronaći način da obezbijede neophodne informacije i pomoć koja je potrebna svim crnogorskim državljanima na teritoriji Republike Srbije”, navodi se u saoštenju.

Njihovi timovi, kako je kazao Klarić, na raspolaganju su svim ugroženim građanima kao i svim nadležnim institucijama Srbije.

“Kao mladi obrazovani ljudi I akademski građani, čiji su timovi prošli kroz interne obuke za ovakve situacije, osjećamo dužnost za preduzimanjem svih neophodnih mjera za suzbijanje nastalog problema”, saopštio je Klarić.

Zahvalio je zdravstvenim radnicima na teritoriji obje države koji svakodnevno ulažu nadljudske napore kako bi obuzdali efekte pandemije koronavirusa i zaštitili zdravlje svojih sugrađana.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније