Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M. ]

29. 03. 2020. 08:50 >> 09:04

DIREKTOR DOMA "MLADOST"

"Uspješno odolijevamo izazovu"

Direktor JU Dječji dom "Mladost" u Bijeloj Janko Labović saopštio je da, uprkos aktuelnoj situaciji, ta ustanova odlično funkcioniše. Iako u otežanim uslovima, jer je djeci teško objasniti da ne smiju da izlaze, uspijevaju, kaže Labović, uspješno da održe dobru i zdravu atmosferu u ustanovi.

Sve funkcioniše iako je mnogo teže, kazao je on.

"Počelo je učenje preko TV-a, grupe su različitog uzrasta i bude vrlo teško da se isprati gradivo. Ali trudimo se da odgovorimo tom izazovu. Teško je djeci objasniti da ne smiju da napuštaju zgradu, kako ne bi unijeli virus u ustanovu. Imamo oko 80 djece, dovoljno bi bilo da se jedno zarazi virusom", kazao je on za TVCG.

Labović je istakao da su preventivno sproveli sve mjere kako ne bi došlo do širenja zaraze.

"Odlukom Vlade organizovali smo i prevoz zaposlenih, dezinfikujemo redovno i automobile i sve površine u zgradi," kazao je on.

Istakao je i da su obezbijedili, uz pomoć donatora, dovoljne zalihe maski i rukavica, te da vjeruje da neće biti problema ni ubuduće sa nabavkom opreme.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније