Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.Mi

26. 03. 2020. 16:02 >> 15:58
1

VUKOVIĆ PORUČIO

Higijena u Podgorici zadovoljavajuća

Održavanje higijene i komunalnog reda u Podgorici je na zadovoljavajućem nivou, saopštio je gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković.

Gradonačelnik je obišao danas gradsko preduzeće Deponija doo i radnike gradskog preduzeća Čistoća doo, koji u skladu sa redovnom procedurom obavljaju radne zadatke na više lokacija u gradu.

Direktor Deponije Arsenije Boljević upoznao je gradonačelnika sa nizom mjera koje je ovo preduzeće preduzelo u cilju nastavka nesmetanog finkcionisanja, a na planu dodatne zaštite zaposlenih.

On je istakao da je ovo preduzeće u prošloj godini zabilježilo zavidne poslovne rezultate, budući da je dostiglo rekordne prihode iz redovnog poslovanja od osnivanja, kao i da se aktivnosti predviđene za ovu godinu odvijaju po planu.

''Tu se, u prvom redu, misli na stvaranje neophodnih pretpostavki za izgradnju IV sanitarne kade, kao i realizaciju brojnih drugih investicionih i tekućih aktivnosti'', poručuje Boljević.

 

Gradonačelnik je, zajendo sa direktorom gradskog preduzeća Čistoća Andrijom Čađenovićem obišao i radnike ovog preduzeća na terenu gdje je konstatovano je da ekipe rade u skladu sa predviđenom dinamikom.

Budući da su ekipe i o u ovoj epidemiološkoj situaciji angažovani, između ostalog, na uklanjanje nelegalno firmiranih deponija, još jednom je istaknuta važnost da svaki građanin vodi računa o odlaganju otpada na predviđen način u naznačenom terminu, odnosno u intervalu od 06.00 do 19.00 sati.

''Gradska uprava i direktori komunalnih preduzeća još jednom iskazuju zahvalnost svim radnicima na terenu, jer je njihov odgovoran i predan rad koji se odnosi na održavanje higijene i komunalnog reda u gradu sa najvećom populacijom u Crnoj Gori jedan od faktora uspjeha u borbi protiv koronavirusa'', saopšteno je iz Glavnog grada.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније