Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.Mi

25. 03. 2020. 14:01 >> 14:16

IZ ČISTOĆE APELUJU

Otpad iz domaćinstava iznositi od 6 do 19 sati

“Čistoća” d.o.o. donosi privremenu mjeru izmjene dinamike rada, tako će od sjutra pražnjenje kontejnera vršiti u dvije smjene, a građane mole da otpad odlažu u predložene termine.

Saglasno preporukama Vlade Crne Gore, Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti i Instituta za javno zdravlje Crne Gore, u cilju očuvanja javnog zdravlja i zaštite građana uvedene su privremene mjere, saopštili su iz Čistoće.

Mole građane da poštuju novopostavljenu dinamiku i da otpad iz svojih domacinstava iznose u intervalu od 6 do 19h.

Takođe, naglašavaju, imajući u vidu novonastalu situaciju, privremeno se obustavlja postavljanje velikih kontejnera i zabranjuje odlaganje biljnog i kabastog otpada.

''Imajući u vidu da je u ovom trenutku apsolutni imperativ očuvanje zdravlja građana, a održavanje visokog nivoa higijene prioritet naše službe, još jednom molimo građane da postuju navedene termine predviđene za odlaganje komunalnog otpada, uz podsjećanje da postovanjem mjera, pokazujemo veliki stepen odgovornosti, ljudskosti i moralnosti, štiteći sebe i druge'', poručili su iz Čistoće.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније