Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina, Objavila: R.B. ]

18. 03. 2020. 18:22 >> 18:21

IJZ

U CG pod nadzorom 2.662 osobe

U Crnoj Gori pod zdravstveno-sanitarnim nadzorom nalaze se 2.662 osobe, koje su tokom prethodnih 14 dana boravile na području sa rasprostranjenom transmisijom koronavirusa, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje (IJZ).

Iz IJZ kazali su da su u utorak u laboratorijama Instituta završili laboratorijsku obradu sedam uzoraka, čime se broj testiranih osoba povećao na 104.

U utorak su u Crnoj Gori potvrđeni prvi slučajevi koronavirusa, a radi se o dvije ženske osobe, rođene 1948. i 1973. godine i obje su u prethodnom periodu boravile u područjima pogođenim epidemijom.

Iz IJZ su poručili da pomno prate razvoj epidemiološke situacije, o čemu će u narednom periodu redovno obavještavati javnost.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније