Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M.Lj. ]

17. 03. 2020. 09:28 >> 09:27
3

MINISTAR ZAHVALAN

Kina donira medicinsku opremu Crnoj Gori

Ministar zdravlja, Kenan Hrapović zahvalio se Narodnoj Republici Kini za pomoć u dopremanju medicinskih sredstava i opreme u trenutku kada se cijeli svijet suočava sa pandemijom novog koronavirusa.

“Ambasada NR Kine u Crnoj Gori obavijestila je Ministarstvo zdravlja da će na osnovu nedavnih zahtjeva crnogorskog ministra zdravlja, pokazajući solidarnosti kineskog naroda prema crnogorskom narodu, NR Kina donirati Crnoj Gori 1.000 medicinskih maski, isto toliko maski za operaciju, 1.000 komada medicinske zaštitne odjeće, rukacice za operaciju (1.000) i isto toliko pari medicinskih navlaka za cipele”, navodi se u saopštenju.

Doniraće i dva respiratora.

Ambasada Narodne Republike Kine u Crnoj Gori, kinesko Ministarstvo vanjskih polova i povezani organi će i dalje tražiti kanale za nabavku potrebnih medicinskih materijala za Crnu Goru.

“Kineski narod će i dalje dati podršku crnogorskom narodu, poručili su iz ambasade NR Kine”, navodi se u saopštenju.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније