Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

16. 03. 2020. 13:04 >> 13:02

OBJAVLJEN JAVNI POZIV

Prijavite se za obrazovanje na inostranim vojnim akademijama

Ministarstvo odbrane objavilo je javni poziv za izbor devet kadeta/kadetkinja za obrazovanje na inostranim vojnim akademijama.

Iz Ministarstva obrane podsjećaju da za potrebe Vojske Crne Gore, taj vladin resor obezbjeđuje besplatno obrazovanje na vojnim akademijama u Republici Sjevernoj Makedoniji, Republici Hrvatskoj i Republici Austriji.

"Zainteresovani kandidati se o uslovima i načinu prijave mogu informisati na sajtu Ministarstva odbrane, gdje se nalazi i prijavni obrazac: http://www.mod.gov.me/biblioteka/oglasi ", navodi se u saopštenju.

Napominju da studijska 2020/21. godina počinje od septembra, kada će se primljeni kadeti upućivati na pomenute akademije.

"Ministarstvo odbrane Crne Gore nastaviće da postupa u skladu sa mjerama Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti, pa će se, ukoliko za tim bude potrebe, produžiti trajanje raspisanih oglasa za obrazovanje na inostranim vojnim akademijama, kao i za Ljetnji vojni kamp", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније