Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina, objavila B.B. ]

16. 03. 2020. 08:25   >>  08:30

AMSCG

Zatvoreno više graničnih prelaza

Iz AMSCG su kazali da je više graničnih prelaza prema Srbiji, Bosni i Hercegovini (BiH), Kosovu, Albaniji i Hrvatskoj zatvoreno.

Prema Srbiji zatvoreni su prelazi Ranče – Jabuka, na putnom pravcu Pljevlja – Prijepolje, Vuče – Godova na putu Rožaje – Tutin i Vrbnica prema Bijelom Polju, kao i svi prelazi namijenjeni za pogranični saobraćaj.

Prema Bosni i Hercegovini zatvoreni su granični prelazi Šćepan Polje – Hum, na putu Plužine – Foča; Šula – Vitina, na putu Pljevlja – Foča.

Prema Albaniji zatvoreni su prelazi Grnčar – Baškim, na putu Plav – Skadar; Sukobin – Murićani na putu Ulcinj – Skadar.

Kako navode U AMSCG, prema Hrvatskoj zatvoreni su prelazi Kobila – Vitina, na putu Herceg Novi – Vitina – Dubrovnik.

Prema Kosovu zatvoren je prelaz Kula na putu Rožaje-Peć.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima i uz dobru vidljivost, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).

Upozorili su da duž klisura i usjeka ima sitnijih odrona. Oni su savjetovali opreznu vožnju prilagođenu stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja.

Na regionalnom putu Mojkovac-Đurđevića Tara, u mjestu Gojakovići, saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Saopšteno je da će, zbog demontaže zaštitne konstrukcije na mostu Moračica, na auto putu Bar-Boljare na prvoj sekciji Smokovac-Uvač-Mateševo, saobraćaj biti obustavljen za sve vrste vozila u trajanju ne dužem od 60 minuta u terminu od sedam do 11 i od 13 do 17 sati.

Zbog rekonstrukcije regionalnog puta Krstac-Ivanova korita, dionica Međuvršje –Ivanova korita, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni. Saobraćaj se obustavlja od devet do 12 i od 14 do 17 sati.

Režim je izmijenjen i na dionici obilaznice Bijelo Polje - Ribarevina, sa povremenim prekidima do 15 minuta.

Sa dvosmjenog na jednosmjerni saobraćaj je usmjeren i na dionici Rogami–Spuž, i na magistralnom putu Debeli brijeg - Herceg Novi u mjestu Tatarbašča.

Zbog izgradnje kružne raskrsnice u Tuzima postavljena je privremena saobraćajna signalizacija.

Zbog radova na kružnoj raskrsnici kod stare zgrade opštine Tivat, kod Doma Vojske i kod skretanja za Gradiošnicu na magistralnom putu M-11 dionica Lepetani-Tivat odobreno je privremeno postavljanje saobraćajne signalizacije.

Zbog rekonstrukcije puta Lubnice – Jelovica promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu M-2 dionica Podgorica - Kolašin zbog radova na kružnom toku biće promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније