Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

15. 03. 2020. 12:03   >>  12:09

AERODROMI CG

Otkazani letovi na liniji Beograd-Podgorica i današnji za Krakov

Aerodromi Crne Gore obavještavaju putnike da je avio kompanija Air Srbija upravo otkazala pojedine letove na liniji Beograd - Podgorica 17, 18, i 19. marta, kao i da je Ryanair otkazao poslijepodnevni let za Krakov.

"Letovi Air Srbije otkazani su po sljedećem rasporedu: 17. marta jutarnji, 18. marta i 19. marta jutarnji i večernji let. Dolazak aviona Ryanair bio je planiran danas u 17 sati i 10 minuta, a odlazak sa podgoričkog aerodroma u 17 sati i 35 minuta", precizirali su iz Aerodroma CG.

Iz te kompanije mole putnike da konstantno provjeravaju raspored letjenja na sajtovima avio kompanija jer se, kako su kazali, zbog dinamičnih okolnosti nastalih uslijed širenja koronavirusa po zemljama regona i Evrope, situacija može mijenjati iz časa u čas.

"Još jednom apelujemo na putnike da i u zemlje u kojima im je dozvoljen odlazak, putuju samo ako je neophodno", zaključuju iz Aerodroma Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније