Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina, Objavila: R.B. ]

04. 03. 2020. 16:50   >>  16:49 5

NUHODŽIĆ

Svi kapaciteti policije angažovani na CT

Pripadnici Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala, Kriminalističke policije, Posebne i Antiterorističke jedinice, nalaze se na Cetinju i sprovode preventivne i represivne aktivnosti u cilju sprečavanja novih tragičnih događaja, poručio je ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić.

On je na sjednici Skupšine, koja se održava u Prijestonici, rekao da su dva nedavna ubistva izazvala opravdanu uznemirenost i zabrinutost građana Cetinja i svih drugih u Crnoj Gori, jer su, kako je naveo, u pitanju ljudski životi.

Nuhodžić je kazao da je, nakon tih događaja, svakodnevno u komunikaciji sa direktorom policije, I da je informisan da je pojačana podrška Odjeljenju bezbjednosti Cetinje.

“Svi kapaciteti iz drugih organizacionih cjelina iz policije, prije svega Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala, Kriminalističke policije, pripadnici Posebne i Antiterorističke jedinice, nalaze se na Cetinju i rade punom parom, i preventivne i represivne aktivnosti, da se ne bi desilo neko novo ugrožavanje ljudskih života ili imovine na Cetinju", kazao je on.

Nuhodžić je dodao da je za uspješnu borbu protiv organizovanog kriminala neophodna koordinacija svih državnih organa.ž

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније