Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ rtcg.me; Objavila: J.B.Č. ]

28. 02. 2020. 08:38   >>  08:35

ŽABLJAK

Skijalište Javorovača od danas u funkciji

Nakon novih sniježnih padavina na Žabljaku skijalište Javorovača od danas je u funkciji a na skijalištu Savin kuk u funkciji ostaje jedna staza, kazala je direktorica TO Žabljak Vanja Krgović Šarović i istakla da za predstojeći vikend na Žabljaku očekuju najbolju posjećenost.

Najviše snijega prekinoć je palo na Žabljaku, 22 centimetra u nižim predjelima i u visočijim oko 30.

"Ova situacija je u znatnome popravila sliku na skijalištu Javorovača koji se nalazi u nižim predjelima a na kojem ovih dana skoro da nije bilo snjega, tako da će već od danas biti u funkciji. Na skijalištu Savin kuk u funkciji ostaje jedna staza, odnosno staza sa sidrom koja je zbog ovog snijega popravila kvalitet. O puštanju kompletnog skijališta u rad za sada je nemoguće govoriti jer je noćas vjetar obrisao snijeg i iz viših predjela ga poterjao u niže", kazala je Krgović Šarović za Jutarnji pogram Televizije Crne Gore.

Za dane vikenda na Žabljaku očekujemo najbolju posjećenost.

"To su uglavnom domaći turisti i to porodice sa djecom. Ove godine zbog situacije naša skijališta su bila najinteresantnija početnicima u skijanju pa je ta grupa bila i najbrojnija", kazala je Krgović Šarović.

Danas očekuju nove sniježne padavine.

"Ali već od početka sljedeće sedmice očekujemo kišu tako da nijesmo sigurni do kada će ova slika trajati ali za ovaj vikend očekujemo priliv novih turista", zaključila je Krgović Šarović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније