Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

27. 02. 2020. 17:10 >> 17:17
2

DPS TRAŽI HITNU SJEDNICU

"Skupština Prijestonice da raspravlja o bezbjednosnoj situaciji"

Opštinski odbor DPS Prijestonice očekuje da će se po hitnom postupku zakaziti sjednica Skupštine Prijestonice na kojoj će se raspravljati o bezbjednosnoj situaciji na Cetinju.

DPS Prijestonice najoštrije je osudio tragične događaje koji su se posljednjih dana desili na Cetinju kao i pokušaje ugrožavanja bezbjednosti građana.

“Svjedoci smo da je bezbjednosna situacija na Cetinju narušena i u tom smislu apelujemo na Upravu policije i nadležne državne organe da energično sprovedu aktivnosti, u okviru posebnih i ciljanih operativnih akcija, na suzbijanju svih vidova organizovanog kriminala. Država mora pokazati odlučnost i sposobnost da obezbijedi stabilnost, mir i sigurnost građana i imovine”, poručuju iz cetinjskog DPS-a.

Kašćelan: Obaveza da obezbijedimo bezbjedno okruženje

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Kašćelan najoštrije je osudio današnji tragični događaj u kojem je smrtno stradala jedna osoba, a jedna povrijeđena.

"Osuđujemo svaki akt nasilja koji atakuje na ljudski život i kojim se ugrožava bezbjednost građana, javni red i mir. Svaki život ima neprocjenjivu vrijednost, pa je obaveza svih nas, a posebno nadležnih organa i službi da obezbijede sigurno i bezbjedno okruženje svim građanima", kazao je Kašćelan.

On je pozdravio odluku Skupštine Prijestonice Cetinje da zakaže hitnu sjednicu na kojoj bi se razmatrala bezbjednosna situacija u gradu.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније