Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ PR Centar, Objavila: J.B.Č. ]

27. 02. 2020. 12:27   >>  12:34

NAGRADNA IGRA EPCG

Opel astra Marku Asanoviću iz Podgorice

Marko Asanović iz Podgorice dobitnik je automobila Opel astra enjoy, u okviru nagradne igre Elektroprivrede Crne Gore (EPCG), a on je preuzimajući ključeve pozvao građane da redovno izmiruju račune za struju, jer na taj način, kako je kazao, mogu da dobiju vrijedne nagrade.

Asanović, kome su danas predstavnici EPCG uručili ključeve autobobila Opel astra enjoy, je dobitnik glavne nagrade nagradne igre "Zlatni tim: energija koja pokreće".

On je kazao da je bio veoma srećan i iznenađen kad je saznao da je dobitnik glavne nagrade nagradne igre EPCG.

"Svi smo bili iznenađeni i porodica i prijatelji kad smo saznali, jer to nismo očekivali. Nismo ni pretpostavljali da može da se desi. Više godina sam član Zlaznog tima. Zahvaljujem se EPCG i pozivam sve građane da redovno izmiruju račune za struju, jer na taj način može i da se dobije vrijedna nagrada", rekao je Asanović.

Rukovodilac Korisničkog centra EPCG, Marko Burić, čestitao je svim dobitnicima vrijednih nagrada.

"Pokrenuli smo zlatnu energiju, a posebno me raduje činjenica što konstantno, u dužem vremenskom periodu, u bazi imamo oko 55 odsto potrošača koji su redovne platiše. Sva domaćinstva, članovi Zlatnog tima ostvaruju i popust od 13 odsto na vrijednost obračunate aktivne energije na računima za utrošenu električnu energiju", istakao je Burić.

On je pojasnio da su svi članovi Zlatnog tima, koji su ujedno i korisnici servisa "Elektronski račun", bili u posebnoj bazi za izvlačenje dobitnika deset električnih trotineta Xiaomi.

"EPCG svojim kupcima nudi servis 'Elektronski račun' koji omogućava da se račun dobija mejlom odmah po završetku obračuna, bez čekanja poštara. Trenutno ovaj servis koristi 20.155 članova Zlatnog tima, od kojih smo deset obradovali popularnim prevoznim sredstvom, električnim trotinetom. Servis je jednostavan za aktiviranje i besplatan, imamo ukupno blizu 40 hiljada zadovoljnih e-bill korisnika", rekao je Burić.

On je podsjetio da su električni trotinet Xiaomi dobila domaćinstva iz Podgorice, Kotora, Budve, Tivta i Herceg Novog.

Nagradna igra "Zlatni tim: energija koja pokreće" počela je 9. januara i trajala do 31. januara. Nagradna igra je organizovana za članove Zlatnog tima, odnosno sva domaćinstva koja su 31. januara imala stanje duga 0 eura.

Izvlačenje dobitnika nagradne igre je organizovano 20. februara, a u bazi za izvlačenje našlo se 202.050 domaćinstava, članova Zlatnog tima.

Glavnu nagradu, automobil Opel astra enjoy, dobilo je domaćinstvo sa pretplatnim brojem 19397776 iz Podgorice.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније