Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila B.B. ]

25. 02. 2020. 13:17 >> 13:15

NA CETINJU

Uručeni ključevi korisnicima socijalnih stanova

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Kašćelan dodijelio je danas ključeve korisnicima šest socijalnih stanova koji se nalaze u novosagrađenoj zgradi suda i tužilaštva.

Stanove, površine od 24 do 32 metara kvadratna, doživotno moći će da koriste Jelena Maretić, Zoran Stanković, Slavica Bućin, Maše Perović, Mladen Cmiljanović i Fadilj Iljazi.

Kako se navodi u saopštenju Opštine Cetinje, Kašćelan je podsjetio da je riječ o bivšim stanarima baraka koje su se nekada nalazile na mjestu gdje je sagrađena zgrada suda i tužilaštva.

"Čestitam mojim sugrađanima useljenje i dobijanje adekvatnog krova nad glavom. Nadam se da će biti zadovoljni", kazao je Kašćelan.

On je najavio da bi u prvoj polovini ove godine trebalo da započne gradnja zgrade sa 30 stanova za socijalno stanovanje u Belvederskoj ulici, ali i zgrade Sindikata kulture u naselju Gruda.

"Očekujem da bi do kraja godine u izgradnji moglo biti oko 100 stanova, što je značajno za Cetinje", kazao je on.

Krajem decembra Prijestonica Cetinje uručila je ključeve korisnicima šest socijalnih stanova u naselju Gruda. Korisnici su stanove, površine od 26 do 31 kvadratni metar, dobili u simbolični zakup. U toku je gradnja stambenog objekta za tročlanu porodicu na Crnoj gredi, kojoj je u požaru izgorio stan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније