Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

TVCG [ Objavio: O.Z. ]

22. 02. 2020. 15:54 >> 20:21
30

CRNOGORSKI POKRET

Neophodna odlučnost u primjeni Zakona

"Crnogorski pokret" održao je u hotelu “Hilton” u Podgorici skup u znaku protesta protiv politike dijela građana Crne Gore, oličene u molebanima i litijama.

Na skupu je poručeno da je neophodna odlučnost državnih organa u primjeni Zakona o slobodi vjeroispovijesti i da imaju njihovu podršku da ga sprovedu bez ustupaka.

Okupljanje je podržala Dukljanska akademija nauka i umjetnosti i Fondacija Sveti Petar Cetinjski.

"Tražimo od države da energičnije spriječi bezakonje, samovolju, uništavanje imovine, i kult nasljeđa, vrijeđanje i ponižavanje nacionlanih simbola, spriječi miješanje građana drugih država u unutrašnje stvari Crne Gore", kazao je koordinator "Crnogorskog pokreta" Slobodan Jovanović.

"Zbog nas i zbog naše djece i predaka, koji nam ostaviše ovaj kamen natopljen krvlju da ga čuvamo i branimo, pozivam vas da istrajemo u još jednoj borbi koju ćemo bez dileme dobiti", poručio je Zoran Mudreša, koordinator podgoričkog odbora "Crnogorskog pokreta".

Пратите нас на

Коментари30

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније