Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M.Lj. ]

22. 02. 2020. 09:35 >> 11:37
1

CG DRŽAVLJANIN

Osjeća se dobro, čeka novo testiranje na koronavirus

Crnogorski državljanin koji je zaražen koronavirusom osjeća se dobro i nema simptome te bolesti, kazao je amabasador Srbije u Japanu Nenad Glišić za Prvu televiziju. On se još nalazi na kruzeru Dajmod Princez. Danas čeka drugo testiranje, ali i premjestaj u bolnicu.

„Prvo testiranje su obavili italijanski ljekari, a danas čeka drugi test koji će mu uraditi japanski ljekari. Mi insistiramo da ga što prije prenesu u medicinsku ustanovu i čekamo da nam kažu da je to realizovano“, kazao je Glišić.

On je kazao da se na brodu nalazi jos oko 300 putnika i 1000 članova posade.

„Posljednje što smo čuli je da nema simptome, što je, kako smo saznali česta pojava kod ovog virusa“, kazao je Glišić.

U Crnoj Gori je zbog koronavirusa pod nadzorom 29 osoba, kazao je Marko Bakić iz Instituta za javno zdravlje. On je potvrdio da je crnogorski državljanin koji se nalazi na brodu Diamond Princess u japanskoj luci Jokohama, prema najnovijim informacijama, zaražen virusom i kazao da će u najkraćem roku biti prebačen u nadležnu bolnicu na kopnu gdje će biti zadržan do potpunog ozdravljenja i oporavka.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније