Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Radio Jadran, Objavila: R.B. ]

20. 02. 2020. 23:27   >>  21. 02. 2020. 00:09

"MIMOZIN VIKEND"

Fešta od mimoze, vino i muzika za vikend

Drugi “Mimozin vikend", u okviru segmenta “Mimoza za dobra stara vremena”, otvoriće sjutra od 12 časova Velika bokeška fešta u Bijelskim Kruševicama.

Dva sata kasnije, u hotelskom kompleksu Lazure u Meljinama, počinje II dvodnevno izdanje Salona vina, na kojem se predstavljaju 25 vinarija i jedna destilerija iz 8 zemalja. Cijena ulaznice za jedan dan je 15 eura, za dva – 25 eura. Za grupe od pet posjetilaca i više, popust je 20%. Cijena za večeru i vino 22. februara je 35 eura po osobi – odnosno 40 eura bez večere.

U Dvorani Park sjutra od 19 h biće odigrana predstava BITEF teatra – Lepa Brena project, posvećena najvećoj etradnoj zvijezdi bivše SFRJ, čijim je koncertom otvoren 51. Praznik mimoze. Cijena ulaznice je 7 eura a može se kupiti na biljetarnici Dvorane Park.

Koncert u Igalu prirediće sjutra u 21 čas jedan od najpopularnijih pop pjevača u Hrvatskoj i regionu, Petar Grašo.

Program se nastavlja u subotu, 22. februara centralnom Velikom bokeškom feštom u Bijeloj sa Sajmom masline, vina i zdrave hrane od 10 h, na platou ispred Doma kulutre.

U hotelskom kompleksu Lazure u Meljinama od 14 h nastavlja se salon vina, a na istom mjestu u 23 h biće organizovana večera.

U 19 h u Dvorani Park biće upriličena promocija knjige Novljanina Nikole Malovića – “Galeb koji se smeje”.

Od 21 h u Institutu Igalo počinje Riblja večera, na kojoj će se za štimung pobrinuti hrvatska pop grupa Magazin. Cijena večere je 25 eura.

U nedjelju 23. februara, na Škveru će od 10h biti organizovan Bazar domaće trpeze uz autentične proizvode novskog podneblja – “Šesno i ukusno”.

U isto vrijeme, ispred Doma kulture u Bijeloj nastavlja se Sajam masline vina i domaće trpeze, uz degustaciju i edukativni program.

U 15 h u II fazi Instituta najavljen je dječiji maskenbal.

Programi za vikend završavaju u ponedjeljak, 24. februara, takođe dječijim maskenbalom u Bijeloj, u okviru Velike bokeške fešte, od 17 h.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније