Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: R.B. ]

20. 02. 2020. 07:55 >> 07:53

ZIMSKE FEŠTE

Veliki maskenbal u okviru Kotorskog karnevala

Tradicionalni kotorski maskenbal, u okviru zimskih karnevalskih fešti, održaće se u subotu, 22. februara od 21 sat, u Poslovnom centru "Vukšić".

Kako su saopštili organizatori, goste će zabavljati The Grupa i Ansambl Toć.

"Fond nagrada je 3.200 eura i to u kategoriji pojedinačnih maski. Za treće mjesto slijedi nagrada od 100 eura, drugo 200, a prvo 300 eura. U kategoriji grupnih maski, nagrada za treće mjesto iznosiće 400 eura, drugo 600, a prvo 800 eura. Nagrada publike je 800 eura", navode organizatori.

Nagrađene karnevalske grupe su u obavezi da izađu na karnevalsku povorku u nedelju 23. februara.

Progam Tradicionalnog zimskog kotorskog karnevala 2020. završava se u nedelju, 23. februara, velikom karnevalskom povorkom od 15 sati, nakon čega će biti održan koncert Tri kvarta i Jelene Rozge na glavnom gradskom trgu.

Organizator Zimskih kotorskih karnevalskih fešti je JU Kulturni centar „Nikola Đurković“ Kotor, suorganizaror Turistička organizacija, a pokrovitelj Opština Kotor.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније