Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

01. 10. 2013. 16:05 >> 08:43
8

SUVLASNIK ALBONE

Lučić: Napali me jer sam protiv vlasti

Suvlasnik trgovinskog lanca Albona Radenko Lučić okrivio je vlast za propast te firme, kao i ministra finansija Radoja Žugića, većinskog vlasnika Davita Arutunjanija i Sosijete ženeral banku. Radnici tvrde da su opljačkani i, kako kažu, žele svoj novac nazad.

Lučić je kazao da je sadašnje stanje u trgovačkom lancu Albona nastalo zbog njegove političke orjentacije i kritikovanja režima.

"To je glavno, pozadine su možda neke druge, ali je to glavno. Neviđeni je bio atak na firmu finansijske policije koja u redovnim kontrolama ništa nije našla. Ja sam predmet političkog nasrtaja ljudi koji zloupotrebljavaju institucije", tvrdi Lučić.

On je na konferenciji za novinare koja je trajala dva sata rekao da se Žugić bavi pivatnim interesima, a direktor Poreske uprave Milan Lakićević zaštitom privatnih interesa.

"U budžet sam za 20 godina uplatio blizu 100 miliona eura. Pitam Milana Lakićevića koliko je on uplatio. On je zavuko ruku u budžet Crne Gore i već duže je ne izvlači, a mene kritikuje. To je sramota", kazao je Lučić.

Lučić tvrdi da se odavno planira da se Albona "sahrani” podsjećajući da je kompaniji je račun blokiran 8. marta.

"Iskoristili su moju političku inferiornost i nedostatak vlasnika, a ko zna možda su mi ga i poslali", poručio je Lučić i dodao da će i dalje sponzorisati kampanje Demokratskog fronta.

 

 

 

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније